Preview: Chevrolet Corvette Z06

Chevrolet Corvette Z51
Chevrolet onthult de Corvette Z06 mogelijk in Detroit.

Hoewel de North American International Auto Show te Detroit nog zeker zes maanden van ons verwijderd is, spreekt een recent bericht al over een onthulling van de Corvette Z06 op dat salon. Jalopnik zou uit een betrouwbare bron vernomen hebben dat zowel deze wagen als de C7.R racevariant in Motor City zullen voorgesteld worden.

Er is voorlopig weinig geweten over de Z06, maar het is niet onmogelijk dat hij de 7.0-liter V8 van het uitgaande model houdt. De huidige Z06 krijgt 505 pk op de achterwielen, maar de nieuwkomer zou maar liefst 600 pk kunnen krijgen. Goed voor een sprint van 0-100 km/u die probleemloos onder de 3,7 seconden duikt. De topper blijft dan wel de ZR1 van de vorige generatie, die 647 pk op het wegdek neerzet. (Via: Jalopnik)

Chevrolet Corvette C7 1

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Chevrolet Corvette Z06"

  1. Wolf 12-07-2013 om 23:02

    Vind hem niet zo mooi, vooral de achterlichten zijn een echte misser………
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...