Goodwood Hill Climb in Gran turismo 6

goodwood-gt6-27
De befaamde Hill Climb uit Goodwood komt virtueel in Gran Turismo 6!

De hype rond Gran Turismo 6 wordt zachtjes opgebouwd met trailers en een demo inclusief wedstrijd. Het belooft nu al een ware knaller te worden, maar het kan nog beter. De officiële Britse website van GT6 oppert dat je, naast de traditionele circuits, ook het legendarisch goodwood en bijhorende Hill Climb zal kunnen bemeesteren. Wie nog niet van de Goodwood Hill Climb heeft gehoord, leest best hier eens na waarover we schrijven.

Ter ere van het Festival of Speed, dat dit weekend opnieuw plaatsvindt, zal een nieuwe GT6 demo verschijnen die iedereen de mogelijkheid zal bieden om Nick Heidfeld’s record te breken. Hij klom de 1,86 km lange asfaltstrook naar boven in een minimalistische 41,6 seconden met z’n Formule 1 bolide en dit zonder rewind-knop. Polyphony Digital heeft daarnaast nog eens enkele screenshots onthuld van dit nieuwe parcours. De terugkeer van ‘time trial’ in Gran Turismo?

httpvh://www.youtube.com/watch?-v=33XHZ0A51ck/

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...