Officieel: Porsche 911 GUM Red Square

Porsche 911 GUM Red Square
Porsche lanceert een 911 met rood bloed: de 911 GUM Red Square Edition.

Om de 120ste verjaardag te vieren van het GUM winkelcentrum aan het Rode Plein in Rusland lanceert Porsche een speciale editie van de 911. De ‘communisten-Porsche’ werd gebaseerd op een Carrera 4S en krijgt een exclusief Pascha Red exterieurkleurtje met 20-inchers en een sportuitlaat. Binnenin worden klanten verwend met een Luxor Beige interieur afgewerkt met mahoniehout, instapdrempels uit roestvrij staal en een verlichte “GUM Red Square” badge.

Aan de 3.8-liter flat-six werd niet geraakt, deze levert nog steeds 400 pk en 440 Nm koppel. Standaard wordt de GUM Red Square wel uitgerust met het Sport Chrono pakket, waarmee de 911 van 0-100 km/u sprint in 4,3 seconden met manuele zevenbak en in slechts 3,9 seconden met optionele PDK-transmissie. Prijzen werden niet bekendgemaakt, maar ondanks het rode bloed is het daarom niet plots een Porsche voor het gewone volk…

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Porsche 911 GUM Red Square"

  1. Wolf 10-07-2013 om 19:18

    Doe maar…..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...