Officieel: Citroen DS3 Cabrio Racing Concept

Citroen DS3 Racing Cabrio Concept
Citroën komt naar het Goodwood Festival of Speed en brengt mee…

Een gloeiend hete DS3 met stoffen dak! Officiële terminologie verplicht ons daar nog Cabrio, Racing en Concept aan toe te voegen. Gezien dat laatste mogen we helaas nog geen productiemodel verwachten. De DS3 Racing krijgt uiterlijk wat opsmuk door het matgrijze “Moondark”-kleurtje, zwarte 19-duimers en rode accenten. Om de puntjes op de i te zetten, zijn hier en daar ook ‘Black Chrome’ accenten en DS-logo’s te vinden.

Binnenin zien we kuipstoelen, alsook speciaal stiksel op de pook en het dashboard. Prestatiegewijs wordt er aan de oorspronkelijke DS3 Racing niets veranderd en  verwachten we dus nog steeds een razend snelle hot hatch. We zouden er aan de andere kant niet van schrikken moest deze bolide in Frankfurt van concept naar productiemodel getransformeerd worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...