Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 2

TopGear Seizoen 20 Aflevering 2
Gisteren Top Gear gemist? No problemo!

Of je nu aan het chillen was op een terras met de laatste zonnestralen of je zweette je ziel uit je lichaam op Rock Werchter, we hebben de volledige aflevering van Top Gear voor jullie klaar. In de 2e aflevering van alreeds het 20ste seizoen krijgen we een groot item over de BAC Mono, de gekke eenzitter met hardcore circuitaspiraties. Daarnaast mocht Rush regisseur Howard een stukje racen met de rode Astra op het befaamde circuit!

De typische Top Gear – gemaakte – humor komt met wedstrijd tussen diverse taxi’s, we kunnen nu al verklappen dat niet alle wagens heelhuids de finish zullen halen. Het betere filmwerk zien we bij Jeremy en zijn qualitytime in de Ferrari F12 Berlinetta. Met zijn V12 met 740 pk en een waanzinnige topsnelheid van 340 km/u is hij misschien wel de meest begeerlijke GT ter wereld, al zal je het opgegeven verbruik van 15,7 liter benzine per 100 km misschien net niet halen.

Top Gear Series 20 Ep 2 (S20E02)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...