Poll: Range Rover Sport vs. BMW X5

Range_Rover_Sport_BMW_X5
De nieuwe Range Rover Sport en de BMW X5 worden ongeveer gelijktijdig gelanceerd. Maar welke van de 2 verkies jij?

We gingen onlangs een kijkje nemen naar de nieuwe Range Rover Sport en keerden tevreden terug. Dat kan ook moeilijk anders, hij beschikt namelijk over nog meer raffinement dan zijn voorganger en is er tegelijkertijd op technologisch vlak een flink stuk op vooruit gegaan. Hij gooide een kleine 500 kg overboord in vergelijking met de vorige generatie en kan eindelijk de Sport in zijn naamgeving gaan waar maken.

In Duitsland zitten ze uiteraard ook niet stil. De nieuwe BMW X5 trekt vooral de kaart van het comfort en is een stuk groter geworden dan zijn voorganger. De krachtigste variant krijgt een 4.4 liter grote V8 met 450 pk, terwijl Range Rover een 5.0 liter grote V8 met 510 pk voorziet. Al zal BMW later ongetwijfeld terugvechten met een M-versie die naar alle waarschijnlijkheid een duizelingwekkende 560 paarden krijgt. Stemmen maar!

BMW X5 of Range Rover Sport

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...