Komt Skoda met een Rapid RS?

Skoda Rapid RS
Skoda lost op Facebook een teaser voor naar eigen zeggen iets compleet nieuws, waarmee het hoogstwaarschijnlijk naar Frankfurt komt.

“Wacht eens even, wat zou dit kunnen zijn? Misschien iets volledig nieuw…” Het zijn de woorden die Skoda slechts een dik uur geleden op haar Facebook-pagina de wereld instuurde. Toch lijkt de wagen op de foto op het eerste zicht niet meer dan een Rapid met een duo-tone kleurenstelling. Of heeft Skoda hier de koffer afgesneden van de langverwachte Rapid Spaceback?

Andere mogelijkheden zijn een productieversie van de Rapid Sport Concept, een high-performance variant die Skoda tijdens het Wörthersee tuningsevenement meebracht. Deze heeft een agressieve bodykit met geventileerde motorkap, herziene bumpers en een prominente achterspoiler. Verder wordt de ‘Rapid RS’ voorzien van een dubbele uitlaat, een diffuser uit koolstofvezel en 19-inch lichtmetaal. Onder de motorkap verwachten we heel wat turbogeweld.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...