Officieel: Facelift Suzuki Swift [5d Sport!]

Suzuki-Swift-2013
Met de zomer voor de deur wil Suzuki in topvorm verkeren, daarom frissen ze de populaire Swift nog snel even op!

Opfrissen is dan ook het correcte woord, want deze bescheiden facelift onderscheiden van een huidig model is enkel weggelegd voor de kenners. Vooral vooraan zien we een verbetering, met de LED dagrijverlichting vanaf het GLX uitrustingsniveau. Voor de lagere niveau’s werden er zilvergrijze designelementen aangebracht, terwijl dat de pinkers vanaf heden in de zijspiegels te vinden zijn.

Om de veeleisende consument van vandaag de dag tevreden te kunnen houden werd ook het kleurenpallet voor het koetswerk herzien, net zoals de diverse soorten binnenbekleding. Motorisch blijft alles bij het oude. Zo kan je kiezen voor een manuele of automatisch versnellingsbak bij een 1.2-liter grote benzinemotor, beiden 94 pk. Dieselfans kunnen enkel kiezen voor een handgeschakelde versnellingsbak met 5 verzetten gekoppeld aan een blok met 75 pk.

Qua koetswerkvormen zijn er evenmin grote verrassingen. Zo kan je kiezen voor een drie- of vijfdeurs Swift, die laatste kan je optioneel zelfs kopen met vierwielaandrijving. De sportieve Suzuki Swift Sport geniet ook van deze milde facelift en komt wél met een verrassing, naast de huidige driedeurs kan je voortaan ook opteren voor een Swift Sport met 5 deuren. Ideaal voor de sportieve huisvader! De Swift 2013 kan je vanaf heden bestellen bij je lokale dealer en loopt prijsmatig tussen de €11.999 en €19.069, al is er ook een Swift @ttraction lanceringseditie die het beste van diverse versies combineert.

Suzuki Swift 2013 3d & 5d

Suzuki Swift Sport 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...