TopCar onthult de 911 Carrera Stinger

TopCar 911 Stinger - Porsche Tuning
Het Russische TopCar doopt de Porsche 911 Carrera tot Stinger.

Tuners blijven dol op het tunen van Porsche’s, zo getuige de oneindige lijst met aangepaste versies, upgrades of gekke creaties op basis van misschien wel het beroemdste Duitse sportwagenwerk. TopCar vond toch dat het design nog net dat tikkeltje extra schwung kon gebruiken en brengt nu een Stinger uit op basis van een 991 Carrera 4 of 4S voor de prijs van €14.200.

Daarvoor krijg je een bijzonder blauwe Porsche met aangepaste bodykit met aangepaste velgen van ADV.1, uiteraard in het koolstofvezel. De achterzijde werd wat breder en doet ons denken aan de vorige Carrera GTS variant. Visueel is de update dus bijzonder geslaagd. Motorisch blijft alles nu nog bij het oude, maar daar kan ook eenvoudig een mouw aan gepast worden met verschillende packs of niveau’s.

Het interieur kreeg wél een vrij grondige make over met heel wat paars leder en geborsteld aluminium. Het komt vrij schreeuwerig over op de foto, maar de Russen leveren een totaalbelevenis op maat dus je kan gerust voor iets neutraler gaan. De Russische bevolking krijgt de wagen in primeur te zien op de Auto Exotica Show in Moscow, de rest van de wereld moet nog wachten tot het Autosalon van Frankfurt in september.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...