Neem deel aan de GT Academy 2013

GT Academy 2013 Gran Turismo 6
Sony Playstation heeft gisteren de demo van Gran Turismo 6 als gratis download beschikbaar gemaakt.

Droom je er ook van om zelf racepiloot te worden? Denk je dat je alles in jou hebt om het te maken als professionele coureur? Dan kan je alvast deelnemen aan de GT Academy 2013, de online competitie die ook dit jaar van start gaat met Gran Turismo op de Sony Playstation 3. Bovendien is het meteen de eerste keer dat je de laatste en ondertussen zesde versie van de simulatiegame aan de tand kan voelen.

Maar als je echt goed bent, dan blijft het niet bij gamen. Op de demo moet je dan wel van het ene level naar het andere doorgroeien, als je op het einde bij de beste uit je regio (België-Luxemburg) bent dan mag je naar de nationale finales. Vervolgens mogen 3 gamers naar het Race Camp te Silverstone, waar meerdere sportieve testen worden afgenomen en de deelnemers beginnen aan een echte afvalrace.

In de vorige editie won reeds een Belg, maar daarom maak je dit jaar niet minder kans. Oefen hard en wie weet schop je het ook wel tot het bittere einde. Lucas Ordoñez en Jann Mardenborough bouwden zo al een professionele carrière op en namen onlangs zelfs deel aan de 24-uren van Le Mans in een LMP2 racewagen. Begin dus maar al te downloaden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...