Nieuwe route Gumball 3000 2014 bekend


De mannen van Swedish House Mafia konden het niet beter zeggen: from Miami to Ibiza!

Gumball 3000, voor velen iets om naar uit te kijken en volgend jaar zal dat niet anders zijn. De Gumball 3000 van dit jaar is nog maar net afgelopen en daar zijn ze al met de nieuwe route voor volgend jaar. Naast het vele feesten en de occasionele aanhoudingen door speeding is er in 2014 nog veel meer exclusieve randanimatie. Muziekconcerten, racecircuits en VIP hospitality op de allereerst Grand Prix van Amerika, de GP van New York, zullen aangeboden worden. Niet de allerminste evenementen zo blijkt. Maar dat mag ook wel, er zijn maar 50 teams van twee personen toegelaten en de prijs die je daarvoor moet betalen is een slordige 40.000 pond ofwel zo’n kleine €47.000.

De route begint in South Beach Miami en neemt je mee naar de meest exclusieve steden doorheen de wereld. Want ook dit jaar is het een intercontinentale rally. De ene dag geniet je van de allereerste F1 Grand Prix in New York en de andere dag rijd je door de Scottish Highlands onderweg naar Edinbrough. De rally eindigt in, waar kan ook het ook anders, het walhalla van het feestgedruis, Ibiza! De rally zal plaatsvinden de eerste week van juni volgend jaar, specifieke data worden nog bekendgemaakt, deze hangen uiteraard af van de 2014 F1 kalender.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...