Ford kan vraag naar Fiesta ST niet meester

Ford Fiesta ST
De Ford Fiesta ST is populairder dan verwacht en niet enkel dankzij Top Gear!

Met de helft van hun jaarlijkse productie verkocht, is Ford’s Fiesta ST hot! De meesterlijke hatchback werd slechts drie maand geleden onthuld met een productie van 5.000 bolides per jaar. Ford onderschatte het succes en verkocht maar liefst 2.500 exemplaren tot nu toe; dubbel zoveel als verwacht!

Neem daar nog eens bij dat één van de fabrieken drie weken zomervakantie neemt en de Fiesta ST staat ten vroegste in oktober op jouw -ondertussen natte – oprit. Reden voor z’n succes? De Fiesta ST gaat tot 2.300 euro onder de prijs van concurrenten als Renault Clio RS en Peugeot 208 GTi en levert zoals altijd kwaliteit, rijplezier en een strak interieur. Neem daar nog eens bij dat hot hatches tegenwoordig most wanted zijn en je krijgt verkoopcijfers als deze.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...