Video: Top Gear Seizoen 20 Aflevering 1

Video Top Gear seizoen 20 aflevering 1
Bekijk de eerste aflevering van het nieuwste Top Gear seizoen integraal online.

Een meer volwassen Top Gear, zo start Jeremy Clarkson de inleiding van het twintigste Top Gear seizoen dat gisteren van start ging. Om dan gevolgd te worden door een beeld met de drie heren als pinguins verkleed bij een Ford Transit hovercraft. Top Gear zal altijd Top Gear blijven.

In de eerste aflevering worden de Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTi en Renault Clio RS tegen elkaar opgezet en komen we te weten welke het nieuw aantrekkelijk geprijsde circuitsletje is voor de wekelijkse gast. Jeremy Clarkson en James May vervolledigen de aflevering met een Top Gear challenge in Nieuw Zeeland. Enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...