Poll: Ford Focus ST vs. Skoda Octavia RS vs. Megane GT 220

Poll_Skoda_Ford_Renault
Je wil enerzijds een hele hoop bagage meezeulen, maar anderzijds ook veel pk’s onder de motorkap. Kies je voor de Ford Focus ST Clipper, de Skoda Octavia RS Combi of de Renault Mégane Estate GT 220?

Alledrie beschikken de wagens over een geblazen 2.0 liter groot benzineblok. De Ford Focus ST is met zijn 250 paarden heerser als het over vermogen gaat, de twee andere hebben slechts 220 hengsten onder de motorkap. De snelste sprinter van het trio is dan ook de Focus, die amper 6,5 seconden nodig heeft om 100 km/u aan te tikken, terwijl de twee anderen daar ongeveer 7 seconden over doen.

De grootste troef van de Renault is dan weer dat hij van RS-makelij is. De heren van Renault Sport kleven namelijk niet zomaar hun badge ergens op. De Skoda Octavia RS kan dan weer pochen met een DSG-bak die hij van de Volkswagen-groep overerfde.

Ford Focus ST, Renault Mégane GT 220 of Skoda Octavia RS?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...