Trailer: Top Gear Seizoen 20

Top Gear F-Type Jeremy Season 20
BBC Two geeft ons nu ook enkele bewegende beelden als voorproefje van het nieuwste Top Gear seizoen.

Zoals we zaterdag nog wisten te zeggen, is het vanaf nu zondag terug tijd voor Top Gear. Lange, warme zomernachten krijgen we van Moeder Natuur toch niet voorgeschoteld, dus kunnen we maar gezellig voor de buis gaan zitten. Alleen te hopen dat we toch iets langer verwend worden dan vorig seizoen, dat slechts 7 afleveringen telde.

Hoe dan ook wordt het startschot alvast gegeven met een nieuwe ‘reasonably priced car’, een rol die volgens sommigen vanaf nu voorbehouden zou zijn aan de Dacia Sandero. Zeker zelfs als het van James May afhangt! Maar gelukkig zullen er ook spannendere creaties passeren: supercars als de Audi R8 V10 Spyder, de Ferrari 458 Spider, de McLaren MP4-12C Spider en hot hatches zoals de Renault Clio RS, Ford Fiesta ST en Peugeot 208 GTi. Enkele traditionele en lachwekkende uitdagingen staan natuurlijkook op het programma.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...