Siri in je Opel Adam

Opel Adam Siri Eyes Free
Het IntelliLink infotainmentsysteem van de Opel Adam is nu ook leverbaar met het geïntegreerde Siri Eyes Free.

De iPhone is een hebbeding, de Opel Adam moet dat ook worden. Vanaf nu is de hippe stadswagen met het IntelliLink infotainmentsysteem ook leverbaar met het volledig geïntegreerde Siri Eyes Free, waarmee je instructies kan geven zonder je handen van het stuur hoeven af te dwalen. Natuurlijk heb je ook een iPhone nodig en spreek je best vloeiend Frans of Engels, want Nederlands wordt momenteel nog niet ondersteund.

Klanten die al een Adam op de oprit met IntelliLink hebben staan, kunnen vanaf juli 2013 gratis de software-update toevoegen. Spraakgestuurde commando’s omvatten handsfree bellen naar contacten, liedjes kiezen zonder menu’s te doorbladeren, een sms of e-mail beluisteren en verzenden, de kalender openen of gewoonweg informatie opzoeken zoals wedstrijduitslagen, weersvoorspellingen enzovoort. Zelfs de gekende vraag van je kleine spruit op de achterbank: ,,Zijn we er bijna?” wordt met plezier door Siri beantwoord.

Lees hier onze kort getest met de Opel Adam

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...