Impressie: BMW 8-Reeks

BMW 8-Reeks Impressie
Moet BMW deze 850i op basis van de Gran Lusso Coupe Concept produceren?

De BMW Gran Lusso Coupe Concept werd goed gesmaakt tijdens de voorstelling op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este en BMW zou een productie zelfs in overweging nemen. Hiervoor gaan ze uiteraard niet over één nacht ijs, maar dankzij de heren van Autoprojecoes – die we kennen van hun M7 impressie – kunnen al een mooi beeld vormen hoe een toekomstige 8-Reeks er zou kunnen uitzien.

De vele frivooltjes die het concept sierden zullen de overstap naar een productiemodel uiteraard niet halen, die bijvoorbeeld al aan veel meer veiligheidseisen moeten voldoen, om nog te zwijgen van het ingewikkelde productieproces. We krijgen dus naar alle waarschijnlijkheid een normale BMW voorbumper zoals bij de 6- of 7-Reeks, de 8-Reeks vervoegt deze 2 bolides dan ook aan de top van BMW gamma. Motorisch mogen we dan ook krachtige dingen verwachten zoals een 840d en 850i, maar misschien lopen we al te hard van stapel. Met de nieuwe Mercedes S-Klasse en bijhorende CL/S-Klasse Coupé heeft deze BMW 8-Reeks alvast kennis kunnen maken met zijn rivaal, nu hopen dat BMW hier graten in ziet!

BMW 8-Reeks impressie - Gran Lusso

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...