De instap-Caterham heeft een prijs!

Caterham 7 Instapper
Caterham toont nog geen officiële afbeeldingen, maar geeft ons wel al een prijs!

Begin deze maand kondigden we aan dat Caterham met een instapper onder de Seven op de markt komt. Natuurlijk zal hij er niet uitzien zoals op bovenstaande foto, maar echte plaatjes wilde het Britse bedrijf nog niet kwijt. Alleen een prijs, en die is best aantrekkelijk!

Een schrale 15.000 Britse ponden of zo’n 17.600 euro zal je moeten neerleggen voor de kleine Caterham. Het wordt zonder twijfel een echte drivers car, maar dan wel met iets minder paarden. Wel zal de motor voldoen aan de EU6-norm en zou de wagen zuiniger zijn zonder de sportieve allures overboord te gooien. “A car built for the driver who wants to drive, but also for one who doesn’t need extreme power,” zo omschrijft CEO Graham Macdonald de nieuwkomer. Een officiële onthulling komt in september.

Caterham Seven Instapper

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...