Audi wint opnieuw de 24-uren van Le Mans

24h Le Mans 2013
Audi nam vandaag opnieuw de hoogste podiumplek in de de 24-uren van Le Mans.

In een 24-uren van Le Mans die dit jaar overschaduwd werd door de dood van Allan Simonsen kwam Audi net als de voorbije jaren als eerste over de streep. Het was de wagen van Allan McNish, Tom Kristensen en Loïc Duval die de Toyota TS030 Hybrid van Davidson, Buemi en Sarrazin immer voor wist te blijven.

Toch waren de Japanners een stuk competitiever dan vorig jaar, want ook de vierde plek werd door een Toyota ingevuld. In de LMP2-klasse ging de overwinning naar de Belg Bertrand Baguette, die het stuur bedwong van zijn OAK Racing bolide. Porsche was dan weer meester in zowel de GTE Pro-klasse als de GTE Am-klasse.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...