Video: Harry Metcalfe rijdt de Mille Miglia & Grande Giro

Harry Metcalfe Bugatti Veyron Vitesse Mille Miglia Lamborghini Giro Grande Countach
Wij Belgen zijn al blij als de zon eens schijnt, maar Harry Metcalfe kan echt niet klagen. Hij reed zowel de Lamborghini Grande Giro én de Mille Miglia.

Als ex-eigenaar van EVO heb je wel al wat bereikt, zeker als we zijn persoonlijk wagenpark bekijken. In de driedaagse verjaardagsrit van Lamborghini zien we hem dan ook in zijn persoonlijke Countach rijden die er bijzonder dirty uitziet in vergelijking met de rest van het deelnemersveld. Opmerkelijk hoeveel wagens en eigenaars hij persoonlijk kent, Harry is duidelijk een populaire man in de wereld van Lamborghini. Op zijn eigen rustige manier vertelt hij naar hartenlust over zijn Countach, over de Miura’s die niet houden van files en over de gekke terreinbanden van de LM002. Voor de liefhebber van de Stieren uit Sant’Agata zijn dit 22 minuten lang genieten! En als je goed oplet kan je spotter Shmee150 terugvinden.

Om het feest helemaal compleet te maken voor Harry Metcalfe kreeg hij de kans om 1.000 kilometer mee te rijden met de Mille Miglia. Niet in een oncomfortabele klassieker, maar in een 1.200 pk sterke Bugatti Veyron Vitesse als support car voor een Bugatti 35.  Alles om Veyron Grand Sport in de spotlights te houden en zo de slabakkende verkoop wat leven in te blazen. Jammer voor Harry zit het weer de eerste dagen niet mee waardoor het dak op de Vitesse moet blijven, maar uiteindelijk gaat het er toch af! Harry is zeer onder de indruk over de stabiliteit en de bruikbaarheid van de hypercar en kan ons wat meer insights geven over hoe potentiële verkopers worden benaderd. Tiff van 5th Gear komt ook even langs en maakt hier  zijn energieke zelve terug waar.

Met deze 2 prachtige video’s van het EVO Diaries team zijn we nog meer jaloers dan ervoor, er zijn zwaardere jobs in de wereld.

Lamborghini Grande Giro – Lamborghini Countach

Mille Miglia – Bugatti Veyron Vitesse

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...