Poll: BMW 4-Reeks vs. Audi A5 Coupe vs. Mercedes E-Klasse Coupe

Poll_Audi_A5_BMW_4_Mercedes_E copy
There are 2 news kid in town
. Dus willen wij weten wat jullie vinden. De Audi A5 Coupé of toch maar de nieuwe Mercedes E-Klasse Coupé of de nog nieuwere BMW 4-Reeks?

Het truukje dat Audi toepaste door de Coupé versie van haar A4 een nummertje meer te geven, heeft nu ook BMW bereikt. We spreken niet langer van een 3-Reeks Coupé, maar van een 4-Reeks. Geen slecht idee, want de aantrekkelijke coupélijnen positioneren deze wagen toch iets hoger dan de 3-Reeks. Bij Mercedes pakken ze het dan weer helemaal anders aan en positioneren ze dit model even hoog als de E-Klasse.

Wat er ook mag zijn over de naamgeving, alledrie de wagens werden recent onder handen genomen en zijn publiekslievelingen van de succesvolle zakenman die in het weekend al eens op het rechterpedaal durft duwen. Maar welke van de drie zou jij kiezen?

BMW 4-Reeks, Mercedes E-Klasse Coupé of Audi A5 Coupé?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...