Impressie: Lamborghini Cabrera

Lamborghini Cabrera
Carbon Designs geeft ons een idee van hoe de Lamborghini Gallardo-opvolger er zou kunnen uitzien.

De Lamborghini Gallardo zingt momenteel zijn zwanenzang uit, aan een opvolger wordt momenteel hard gewerkt. In Sant’Agata Bolognese weten ze vermoedelijk al voor 99% hoe de Gallardo-opvolger er zal uitzien, maar wij moeten het momenteel nog doen met een impressie van Carbon Designs. Voorlopig, want een onthulling van de ‘Cabrera’ zou volgens geruchten nog dit jaar plaatsvinden. Frankfurt klinkt hierbij het luidst.

De Lamborghini Cabrera zal hoogstwaarschijnlijk vele designtrekjes meekrijgen van de Aventador, met hier en daar een vleugje Veneno en Egoista Concept. Als er in het midden van de wagen nog steeds een V10 ligt en Lamborghini zich niet gewonnen geeft aan downsizing, zou de Cabrera voorzien worden van zo’n 610 pk en een koppel van 575 Nm. Naar gewoonte van het huis zal deze kracht overgedragen worden op de vier wielen via een automaat met dubbele koppeling. Een versie met achterwielaandrijving zou echter later ook als gelimiteerde editie kunnen verschijnen, volledig à la LP550-2 Balboni. (Via: WCF)

251972996758712612

Deel dit bericht:

3 reacties op "Impressie: Lamborghini Cabrera"

 1. bobfoubert 13-06-2013 om 13:39

  Geef mij dan toch maar de Gallardo 🙂
   

  • AVDP 13-06-2013 om 17:00

   inderdaad! ben er ook niet 100% wild van! 

  • BNNY 13-06-2013 om 17:41

   No stress, het designteam in Sant’Agata weet wat het doet.. Dit is gelukkig maar een impressie van een enthousiasteling!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...