E3: dit zijn de next-gen racegames

the crew header
Na de trailer van Forza 5, nemen we een kijkje bij de andere next generation racegames.

U wist het al of niet, maar er staat een nieuwe generatie spelconsoles voor de deur. De Xbox One en Playstation 4 worden bijna hand in hand onthuld, maar blijven elkaars grootste vijand. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de krachtigere technologie maximaal benut wordt en daar zijn de ontwikkelaars nu druk mee bezig. De E3, ’s werelds grootste gamebeurs in Los Angeles, draait momenteel op volle toeren en we nemen eens een kijkje naar wat voor virtueel gescheur we in de nabije toekomt kunnen verwachten.

We kregen eerder al enkele eerste beelden te zien van Xbox One exclusive Forza Motorsport 5 en Gran Turismo 6, een game die helaas nog op PS3 verschijnt. Naast deze twee eerder simulatiegerichte games, komen er ook nog enkele onrealistische en meer arcady spellen. We zien opnieuw een vervolg op Need for Speed, dat ook deze keer dezelfde formule van illegaal straatracen en waanzinnige achtervolgingen combineert tot adrenaline-shot. Iets minder enthousiast zijn we over DriveClub, een game die focust op vrienden maken en online racen. Indrukwekkendste trailer tot nu toe kwam echter van totaal onverwachte hoek. The Crew komt als underdog het sterkste naar voor met hun trailer en doet verlangen naar meer. Is dit het einde van de Need for Speed heerschappij? Kijk zelf maar even!

Need for Speed Rivals

The Crew

DriveClub

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...