Video: Mercedes C63 AMG Black Series

C63 AMG Pure Driving Experience
Steve Sutcliffe loodst de Mercedes C63 AMG Black Series door het Lake District National Park.

Wat is een pure rijervaring? Dat is de centrale vraag in een nieuwe reeks video’s die Autocar in de komende maanden zal uitzenden. En de eerste inleidende aflevering lijkt alvast de nagel op de kop te kloppen: een beestige Mercedes C63 AMG Black Series met een atmosferische 6.2-liter V8, een bochtig heuvelachtig weggetje met stijgpercentages tot 30 procent en een heerlijk uitzicht. Al zijn goede banden natuurlijk ook een noodzakelijk ingrediënt en daar zullen de Britten zo nu en dan eens subtiel op hameren. De videoreeks werd immers gesponsord door Dunlop Tyres… (Via: Autocar)

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...