TVR belooft een Ferrari-killer!

TVR rebirth 2013
TVR zal uit de grond herrijzen, dat heeft het bedrijf nu officieel bevestigd.

Onlangs was er op de website van TVR een “Never say never”-teaser te zien, nu bevestigen insiders dat de sportwagenbouwer met een nieuw model naar de markt komt. Het merkt dat jullie kennen van de Chimaera, Cerbera, Tuscan, of de Top Gear aflevering waar Richard Hammond de TVR Sagaris tracht te bedwingen, is terug alive and kicking.

Niet dat het bedrijf nog in de handen is van een of andere Brit, de hedendaagse eigenaar is Nikolai Smolensky. Terwijl hij het bedrijf eerder nog van de hand wou doen, heeft hij zich na wat water bij de vodka te doen toch blijkbaar bedacht. De nieuwe TVR zou naar gewoonte een lichtgewicht projectiel worden met een krachtige motor, even snel als een Ferrari maar aan de helft van de prijs. Maar dubbel zo snel geplooid om een lantaarnpaal misschien ook, want de TVR’s zijn toch wel bekend om hun zeer tricky handling. Hoe dan ook, meer details worden ons beloofd binnen de twee weken. Wij zijn benieuwd!

TVR Tuscan speed 6

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...