MINI zegt Happy Birthday

MINI Porsche 911 Birthday
MINI lanceert een persbericht waarin ze de Porsche 911 feliciteren met zijn 50ste verjaardag.

We dachten eerst dat MINI er een grapje van zou maken, maar blijkbaar staat het persbericht met MINI’s felicitaties toch vol lovende woorden over de Porsche 911. Een vergelijking tussen de klassieke MINI en de eerste 911 op de foto’s is dan weer wat laconiek, maar MINI geeft toe dat beide wagens ondanks een reeks gemeenschappelijke factoren toch fundamenteel verschillen.

“A legendary sports car, Nr 1 in its class, Automotive eternity, …”
Tracht MINI iets goed te maken? Jullie herinneren jullie ongetwijfeld dat MINI Porsche in 2010 uitdaagde met een reclame in de New York Times voor een race op Road Atlanta. Ze lieten zelfs een vliegtuig met banner over het hoofdkwartier van Porsche vliegen :,,Dear Porsche, bring it! Love, MINI.” Porsche daagde echter niet op, maar MINI haalde zelf een 911 van stal en versloeg de MINI op een technische variant van het circuitje met 2 seconden. Gezien het prijsverschil goed voor 38.000 Amerikaanse dollar per seconde…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...