Gaat de Aston Martin Bertone Jet 2+2 in productie?

Aston Martin Jet 2+2 by Bertine Aston Martin Rapide Shooting Brake Jet 2+2 by Bertone
We zagen hem op het Autosalon van Genève in conceptvorm, maar nu zou een beperkte serieproductie overwogen worden van de Bertone Jet 2+2!

Een Shooting Brake had Aston Martin nog niet in het gamma, dus ging Bertone aan de slag met de Rapide vierdeurscoupe en verhoogde de achterzijde. De Ferrari FF doet het niet slecht qua verkopen en heeft bijzonder weinig concurrentie, Aston Martin volgde dan ook het bouwproces bij Bertone op de voet. Nu zijn we enkele maanden later en is er nog steeds voldoende animo voor een grotere Rapide, al is het afwachten tot een officieel bericht van de edele Britten!

De Rapide Shooting Break by Bertone zou dan het vlaggenschip worden van Aston Martin, nu de One-77 toch volledig uitverkocht is. Momenteel zouden er minder dan 10 personen echt duidelijke interesse hebben in deze bijzondere coachbuild, maar mocht dat getal toch nog stijgen dan zou Aston Martin de productie overnemen en laten plaatsvinden in hun Gaydon. Een Rapide S gaat hier voor ongeveer 200.000 euro over de toonbank, als de plannen van Bertone echt doorgaan mag je daar nog een serieuze som bijtellen.. Wij zijn alvast enthousiast!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...