Impressie: Aston Martin V12 Vantage S Roadster

aston martin v12 Vantage S Roadster
Theophilus Chin zit allesbehalve stil. Na de Porsche Turbo Cabriolet haalt hij nu ook het dak van de gloednieuwe V12 Vantage S.

Baseer je op het design van de laatste jaren bij Aston Martin, denk eens logisch na over hun eventuele toekomstplannen et voilà: de V12 Vantage S Roadster rendert op je scherm. Er is dan ook niet ondenkbaar dat de Britse constructeur er werkelijk zo eentje aan het ontwikkelen is. Wat contact met de natuurelementen en een laagje minder verwijderd van het heerlijk gebrul, daar zeggen we alleszins geen nee tegen.

Al zouden er uiteraard een paar kilootjes bijkomen om het chassis te versterken en de coupé-is-toch-sneller-regel mooi in ere te houden. De kracht komt van een 6.0-liter V12 en komt cijfermatig op 537 pk en 620 Nm koppel; meer dan genoeg om ook een “11” in het asfalt te branden. Deze paarden worden gelinkt aan een Sportshift III AMT versnellingsbak, die het sprintgetal op 4 moet zetten. Nu nog hopen dat hij er effectief ook komt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...