Mercedes A-Klasse teruggeroepen wegens defecte airbag

Mercedes A-Klasse 2012
De nieuwe Mercedes A-Klasse moet in bepaalde gevallen terug naar de dealer, wegens een defect met de airbag aan de passagierszetel.

Als je de trotse eigenaar bent van een Mercedes A-Klasse die tussen juni en december 2012 gebouwd werd, is de kans groot dat je binnenkort een brief van de dealer binnenkrijgt. Je airbag aan de passagiersstoel zou namelijk niet 100% functioneren. Mercedes herstelt het euvel naar verluidt kostenloos.

Volgens Auto, Motor und Sport zouden er zo’n 6.000 wagens zijn die teruggeroepen worden. Tot op heden zouden er nog geen ongevallen gebeurd zijn, maar het zekere voor het onzekere nemen is iets wat veel autofabrikanten in een dergelijke situatie doen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...