Wat toont Aston Martin hier?

Aston Martin teaser Vantage V12 S
Rarara, wat toveren de Britten hier nu uit hun mouw?

Aston Martin is niet vies van wat geteaser en heeft alweer beelden de wereld ingestuurd. Ze spreken zelf over een compleet nieuw model maar dat mag – zoals vaak in de automobielindustrie – met een stevige korrel zout genomen worden. We krijgen mooie beelden te zien die bijzonder weinig zeggen, als je echt moeite wilt doen zie je ventilatiegaten op de motorkap, de structuur van koolstofvezel, hoogglanzende velgen in het sinister zwart en een uitlaatsysteem.

Aston Martin wil de wereld graag nog wat in spanning houden en komen qua bijkomende informatie enkel met coming soon. Dit jaar viert het prestigieuze merkt uit Gaydon hun eeuwfeest en daarvoor kregen we al heel wat van terug. Zo zag de Rapide S het levenslicht, kregen we Centenary Edition’s en als kers op de taart de prachtige hommage aan het verleden met de CC100. Met de nakende onthulling zouden ze de verjaardag nòg beter kunnen maken, vandaar dat er gefluisterd wordt dat de Vantage V12 S zijn opwachting zal maken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...