Gespot: W Motors Lykan Hypersport

Lykan Hypersport W Motors
Quoi?

W Motors is het geesteskind van een Libanese ondernemer met vrij veel geld die kosten noch moeite uitspaart om z’n dromen te realiseren. Eentje daarvan is het brengen van een rasechte supercar en met onderstaande beelden kunnen we stellen dat hij goed bezig is. De styling heeft wel wat weg van een Lamborghini, maar dat valt te verklaren door het Italiaans designteam. Om zijn 2,3 miljoen euro kostende bolide wat sneller te slijten, werd de Lykan Hypersport vanuit Dubaï richting Sint-Martens-Latem gevlogen voor een Europese première.

De rijken onder ons kregen misschien wel een invite voor de galavoorstelling, maar wij hebben jammer genoeg niets ontvangen. Met een drankje erbij werd de wagen voorgesteld door de CEO himself, al tekende tot nu toe nog niemand een bestelbon voor de sportwagen. Het interieur is nog in volle ontwikkeling en ook het motorblok is nog niet beschikbaar, maar er wordt stevig aan gewerkt aldus W Motors waarbij de W voor Wolf staat. De zescilinder van RUF haalt 750 pk en een sprintsnelheid tot 100 km/u van 2,8 seconden vanuit stilstand. Allemaal stevige waarden en strak design, niet verwonderlijk dat de Bugatti Veyron Super Sport en de Zenvo ST1 als concurrenten worden aangehaald.

Gelukkig weten ze bij Garage Vandenberghe welke gevoelens auto’s kunnen meebrengen en kreeg de wagen een prominente plaats in de showroom. Nog tot eind deze week kan iedereen hem gaan bezichtigen, grijp dus de kans! (via NoNitroNeeded)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: W Motors Lykan Hypersport"

  1. kristofl 27-05-2013 om 10:32

    Ferm spel! 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...