Verlaten supercars in Dubai vangen stof

Supercars dubai verlaten stof
Wie helpt deze verlaten supercars aan een nieuw baasje?

In Dubai speelt geld geen rol, zo getuige de vele super- en hypercars die de stad telt, heel vaak zijn het ook nog eens unieke gepersonaliseerde bolides. In de zomer wordt het toch wel extreem warm in het Midden-Oosten en dus verhuizen de vermogende inwoners naar Londen, Parijs en Saint Tropez, inclusief hun blitse bolides. Maar door de weelderige levensstijl vergeten ze daar de waarde van echte parels, zo staan er toch een hele hoop sportwagens stof te vangen..

Bij ons kan je soms wel eens geluk hebben als je ergens een oude schuur binnenwandelt, maar onderstaande beelden gaan er toch echt wel over. Een deel van hun lijken gewoon aan hun lot overgelaten, anderen durven hun auto niet meer te gebruiken. In Dubai is het niet betalen van een parkeerticket zodanig not done dat de eigenaars een gevangenisstraf riskeren. Maar om daarvoor een Ferrari Enzo te laten wegrotten die toch een miljoen euro waard is gaat er wat over.. Wie helpt deze blitse bolides uit de nood, zeker de rode Delorean DMC-12 zal met zijn carrosserie uit aluminium de jaren goed doorstaan hebben. (Via MSS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...