Willen jullie een Renault Zoe Cabrio?

Renault Zoe Cabrio 2013
Op de officiële Facebook-pagina peilt Renault naar de potentiële markt voor een dakloze Zoe.

De Renault Zoe is zonder twijfel een prachtige elektrische wagen. Volledig opgebouwd van nul met een elektromotor van 88 pk en 220 Nm. De topsnelheid bedraagt 135 km/u en het theoretische rijbereik zou tussen de 100 en 150 kilometer bedragen. Dankzij de Chameleon-lader zou je de batterij bovendien in amper een halfuur kunnen opladen! Vanaf 21.550 euro verandert hij van eigenaar.

Maar het mag altijd wat meer zijn! Vorige week nog werd er nog gepraat over een elektrische Renault Sport en nu is er zelfs sprake over een Zoe cabrio. Een dakloos elektrisch voertuig, het gat in de markt? Renault pakt het alvast voorzichtig aan en peilt eerst grondig naar de meningen: op de officiële Facebook-pagina stelden de Fransen de vraag. Zijn er genoeg potentiële klanten voor de dakloze Zoë? Wij zijn benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...