Spyshots: Volkwagen Polo 2014

Spyshot opvolger Volkswagen Polo 2014
Na bijna 4 dienstjaren is het tijd voor een facelift van de populaire Volkswagen Polo.

De eerste spyshots zijn binnen en Volkswagen doet al direct geen moeite meer om de wijzigingen te verbergen. Sowieso zijn de facelifts bij de Duitsers eerder beperkt, visueel kunnen we enkel een scherpere voorbumper en dito achterkant bemerken. Met de nieuwe Golf was het ook al vrij duidelijk in welke richting dat de kleine broer ging evolueren.

De grootste wijzigingen zullen we toch binnenin moeten waarnemen. Zo zal de kwaliteit terug wat aanscherpt worden, net zoals de diverse rijhulp- en multimediasystemen. Niet echt spannend allemaal, maar Volkswagen weet wat er op het spel staat. De Polo is een van hun succesmodellen in Europa en is het zichzelf verplicht om terug de referentie in het segment te worden. Motorisch moeten we eveneens niet hopen op iets spannend, wel zal alles nog wat zuiniger en efficiënter worden. We verwachten de Polo in zijn nieuwe gedaante in september op het Autosalon van Frankfurt. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...