Gespot: Krachtig trio [R8 + 911S Cabriolet + Turbo S]

Gespot Porsche Turbo S 911 997 991 Carrera 4 S Cabriolet Audi R8 Gentbrugge Nieuw Stadion
Kiezen uit deze 3 sportieve bolides uit Duitsland met minstens 400 pk, het leven kan soms hard zijn..

Spotter Wiele kwam dit trio Duitsers tegen bij ’t Nieuw Stadion in Gentbrugge, ook al geen slechte plaats om je tijd te verdoen. Met de grote hoeveelheid spots kunnen we gerust stellen dat een restaurant bezoeken en sportwagens goed samengaan! Maar nu rest ons de hamvraag van vandaag nog, welke bolide zou jij verkiezen? Ga je voor de open Porsche 911 Cabriolet of de krachtige Turbo S? Of wordt het toch de Audi R8?

De Audi is de oudste van het gezelschap en dat kan je merken als je het cijfermateriaal op de renderingstafel legt. De 4.2-liter grote V8 is de grootste van het gezelschap en heeft met 430 pk niets te kort. Binnen 4,6 seconden tik je de 100 km/u aan, de teller stopt bij 301 km/u. De Carrera S Cabriolet heeft met het open dak en de achterwielaandrijving de lifestyle factor van het trio, maar moet zich met zijn 3.8 liter boxermotor zeker ook niet schamen. Met de 400 pk kan je net nog 296 km/u aantikken, met de sprinttijd van 4,7 seconden kan je jezelf ook nog best bewijzen aan het stoplicht.

De Turbo S is de pk-beul van deze spot, maar liefst 530 pk krijgt hij mee. Dankzij het vierwielaandrijfsysteem ben je in slechts 3,3 seconden voorbij het eerste honderdtal en kan je blijven doorgaan tot 315 km/u. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat deze wagens optimaal tot hun recht komen op de Autobahn. Looks zijn in dit segment niet te onderschatten, daar kan je dus kiezen voor het tijdloos design uit Zuffenhausen of het innoverende ontwerp van de Audi.

Als je in deze klasse kan shoppen zal het prijskaartje minder doorslag geven, toch is er een serieus verschil tussen deze Duitsers. De 911 Carrera S Cabriolet heb je al vanaf €120.000 en is nog maar net op de markt, terwijl de opvolger van deze Turbo S alreeds voorgesteld is. Het vorige model ging over de toonbank vanaf 177.386 euro, gelukkig krijg je een stevige basisuitrusting mee. De Audi R8 prijzen lopen vergelijkbaar met de Carrera Cabriolet, startende vanaf €119.000.

Spotterseer gaat naar Wiele voor deze krachtige spot.
Gespot Porsche Turbo S 911 997 991 Carrera 4 S Cabriolet Audi R8 Gentbrugge Nieuw Stadion

Zelf ook iets gespot? Uploaden maar

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...