Render: Porsche Turbo Cabriolet

Porsche Turbo Cabriolet
Theophilus Chin is weer aan het knutselen gegaan. Deze keer met de Porsche Turbo!

De man in kwestie nam het dak van Porsche’s nieuwste 911 Turbo om zich al een beeld te kunnen vormen over het productiemodel dat in 2014 ten tonele zal komen. Het is dan ook niet zo moeilijk om je een Cabriolet-versie voor te stellen bij een 911, want de designers bij Porsche zullen nooit ver afwijken van hun design. Deze 911 Turbo Cabriolet zal ongetwijfeld onthuld worden op een van de grotere beursvloeren; misschien Genève?

Kleine reminder: de kracht kom van een 3.8-liter 6-cilinder, die nog steeds achteraan slingert. De standaard Turbo heeft daardoor 520 pk, terwijl de Turbo S daar nog 40 paarden aan toevoegt. Dit alles gelinkt aan een zeventraps PDK-bak en vierwielaandrijving en nu ook -sturing, is ongetwijfeld vuurwerk. Het dak eraf betekent daarom geen betere prestaties, maar misschien toch een intensere beleving. Benieuwd, dat zijn wij!

Porsche Turbo Cabriolet

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...