Facelift: Subaru Outback 2013

Subaru Outback 2013
Subaru heeft de Outback een facelift gegeven. Voor het eerst is er een CVT-automaat beschikbaar op de Outback Diesel.

Naar goede gewoonte beschikt de Subaru Outback nog steeds over een symmetrische vierwielaandrijving en een boxermotor. Twee trademarks van Subaru waardoor het merk een unieke marktpositie kan innemen. Wie benzine wil verbranden met de Outback kan terecht bij een 2.5 liter grote viercilinder met 173 pk, maar moet in dat geval opteren voor de CVT-automaat. Een handbak is hierbij niet beschikbaar.

Dieselen kan met een 2.0 liter grote dieselmotor die 150 pk levert en 350 Nm koppel ter zijner beschikking heeft. Standaard wordt hij geleverd met een manuele zesbak, maar zoals eerder vermeld is nu ook de CVT automaat voor het eerst beschikbaar bij deze diesel. Aan de buitenkant merken we een gewijzigde voorbumper op, terwijl ook de grille en de koplampen een lichte metamorfose ondergingen.

De Subaru Outback staat al op je oprit voor €34.995, wat hem niet bepaald goedkoop maakt. Maar aangezien ze bij Subaru mikken op concurrenten als de Audi A4 Allroad en de Volvo XC70, moet niet prijs maar eerder kwaliteit een doorslaggevende factor zijn. Voor de basisprijs krijg je onder meer 17″ lichtmetalen velgen, Bluetooth, cruise control en airco. De wagen staat nu in de showrooms.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...