Officieel: Aston Martin CC100 + Video

Aston Martin CC100
Lang leve vooruitstrevende conceptmodellen. Zo denken niet alleen wij erover, want bij Aston Martin is dat overduidelijk ook het geval. Welkom, Aston Martin CC100.

Het conceptmodel moet het einde van de V12 Vantage vieren, tegelijkertijd een eerbetoon bewijzen aan een racer uit 1959 en ook 100 jaar Aston Martin vieren. Een heuse uitdaging voor het designteam dus, al zijn ze er op het eerste zicht wel met verve in hun opzet geslaagd. Finale details over dit model moeten nog bekend gemaakt worden, maar toch kunnen we al wat beperkte informatie meegeven.

Onder de motorkap ligt een V12 die minimum 580 pk uitperst. Niet slecht voor een wagen die amper 1.200 kg mag wegen. Niet alleen de topsnelheid, maar ook de tussensprints van deze dakloze visionair zullen dus hemels zijn. Meer info volgt ongetwijfeld, nu laten we jullie met plezier mee genieten van onderstaand video- en fotomateriaal. Meer info vind je op deze microsite.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...