Teaser: Aston Martin CC100 Concept

Aston Martin CC100 Concept
Aston Martin zal tijdens de 24-uren van de Nürburgring een speciale creatie voorstellen.

Morgen gaat in de Eifel de 41ste 24-uren van de Nürburgring van start, de eerste kwalificaties zijn al achter de rug. Een evenement dat Aston Martin bovendien zal gebruiken voor het voorstellen van een speciale creatie, voorlopig luisterend naar de naam CC100. De wagen zou gebaseerd worden op de V12 Vantage en een retro-geïnspireerde styling vertonen.

Amper twee exemplaren zouden gebouwd worden van de moderne DBR1-interpretatie. Eén voor het vieren van de 100ste verjaardag van het bedrijf en een andere om de overwinning van Stirling Moss’ in de 1.000 km van de Nürburgring in 1959 te herinneren. Dat deed hij immers in een DBR1! Als de wagens zouden worden verkocht, schatten kenners de prijs tussen 330.000 en 1.400.000 Britse ponden.

Autosalon Geneve 2013 - Aston Martin

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...