Alfa Romeo Giulietta Fast & Furious special edition

Fast & Furious Alfa romeo Giulietta
Alfa Romeo doet ter ere van Fast & Furious 6 eens gek met hun Giulietta.

Alfa Romeo is geen onbekende in de filmindustrie. Ze schitterden al in meerdere kaskrakers en in de nieuwste Fast & Furious krijgt de Giulietta eindelijk ook wat screen time. Op 17 mei krijgen we de première te zien en naar aanleiding van dit bijrolletje maken de Italianen 6 speciale edities van de Giulietta in ware Fast & Furious stijl. Basisbolide is de variant met 1.4-liter MultiAir, die goed is voor 170 pk.

Echt speciaal wordt het pas door de gepersonaliseerde nummerplaat en dashboard, dat door de volledige cast zal gesigneerd worden. Kopers van dit stukje adrenaline krijgen daarnaast ook de kans om deel te nemen aan een stuntdag met ware professionals, die hen de kneepjes van het vak leren. Elke Limited Edition Giulietta zal via Motor Village Marylebone in Londen geveild worden en het bieden start vanaf 25,675 Britse pond (€30.365).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...