Renault Sport overweegt elektrische wagen


Krijgen we binnenkort een Renault Zoe RS? Renault Sport denkt alvast aan elektrificatie.

Renault is de laatste jaren bij de pioniers geweest op het vlak van elektrische voertuigen en denkt eraan die status door te zetten naar het Renault Sport gamma. In een interview met Car Advice gaf technisch manager François Champod aan elektrificatie te overwegen.

Meteen zullen we een Renault Zoe RS echter nog niet zien, de man vindt de technologie en ook de markt momenteel nog niet rijp genoeg. Bovendien is het niet zeker of het volledig elektrisch pad zou bewandeld worden of er eerder gewerkt zou worden aan een hybride voertuig. Een wagen ontwikkelen voor het Formula E kampioenschap behoort mogelijk tot de meer nabije toekomstplannen. (Via: Car Advice)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...