Gelekt: Facelift BMW M5

BMW M5 2013
Dankzij een overijverige werknemer krijgen we de facelift van de BMW M5 vroegtijdig te zien.

Ziehier de update van de BMW M5, die iets te vroeg naar het wereldwijde web lekte via een werknemer die per ongeluk reeds de configurator online zwierde. Al nemen jullie er best het vergrootglas bij, want naar wijzigingen is het toch even zoeken. Enkel de nieuwe grille valt op, die invloeden krijgt van deze op de M6 en voortaan ook een kleine M5 in de rechternier opgespeld krijgt. Zelfs de koplampen bleven op het eerste zicht gelijk.

Binnenin werd het stuur ietsje dunner en wordt de M5 voortaan voorzien van een aanraakgevoelige iDrive controller, waarop voortaan ook letters geschreven kunnen worden. Onder de motorkap blijft de 4.4-liter V8 paraat, vermoedelijk met dezelfde 560 pk’s en 680 Nm koppel. Een optioneel Competition Package zou echter wel een 15 pk kunnen toevoegen, net als een radicalere ophanging, herziene M Dynamic Modus en exclusieve 20-inch velgen. De verkoop van de facelift zou later dit jaar van start gaan.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: Facelift BMW M5"

 1. PJS 14-05-2013 om 9:23

  Blijft lekker.

  • TDB 14-05-2013 om 19:26

   ‘k vind hem in dit kleur toch een beetje raar…

   Blue Estoril of zwart for the win!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...