Getuned: Mercedes CLA GT-R

Mercedes CLA Piecha Design
De CLA nóg extremere looks meegeven? Geen probleem voor Piecha.

Mercedes mikt met hun A & CLA op jonger publiek en komt zo onrechtstreeks ook heel wat tuners tegen. Tussen die tuners zit ook het Duitse Piecha Design dat ongetwijfeld het meest Mercedes-minded tuningbedrijf moet zijn. Ze gingen al aan de slag met bijna het volledige gamma van de Duitsers. Van A-klasse tot Vito, ze maakten reeds hun eigen variant. Deze body kit krijgt de naam CLA250 GT-R mee en zou een sportieve tint aan de reeds bestaande elegantie moeten geven.

Zo krijgt de voorzijde extra grote luchtinlaten, agressieve voorbumper, ‘powerdome’-motorkap en zilveren windsplitters aangemeten. Langszij worden de wielkasten wat breder en ook scherpe zijschorten mochten niet ontbreken. Tot slot zien we achteraan een spoiler alsook vier 90 mm uitlaten en een vette diffuser. Onder de motorkap wordt niets opgedreven, dus raden we jullie toch aan om de CLA 250 te nemen alvorens vier uitlaten te monteren. (via: Piecha)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...