Gumball 3000 route bekend

gumball 3000 2013
De Gumball 3000 wordt dit jaar 15 jaar oud en zal haar verjaardagsfeestje in Europa vieren

Volgende week zaterdag gaat de 15de Gumball 3000 Rally van start. Je weet wel, die race over het publieke wegennet waarbij rijkeluiszoontjes, filmsterren en muzieksterren, of gewoon rijke sportmannen hun meest indrukwekkende exotische wagens op de wereld loslaten. Vorig jaar werd de Verenigde Staten aangedaan, dit jaar komt de Gumball nog eens naar Europa.

Het avontuur vol rubbersporen, boetes en wilde feestjes start in Kopenhagen op 18 mei en zal een dikke 3.000 kilometer later eindigen in Monaco, waar op dat moment het Formule 1 circus neerstrijkt. De lijst met deelnemers gaat van skateboard icoon Tony Hawk tot Baywatch-legende (neen, niet Pamela) David Hasselhoff. Maar zoals we deze week al berichtten, zal ook freestyle-skiër Jon Olsson er opnieuw bij zijn. Het volledige schema vinden jullie hieronder.

 • 18 & 19 mei – Kopenhagen
 • 19 mei – TOP SECRET CHECKPOINT
 • (Overnachting op een boot die de deelnemers naar Finland brengt)
 • 20 mei: aankomst in Finland – Helsinki ( TOP SECRET CHECKPOINT)
 • 20 mei – St Petersburg
 • 21 mei – Checkpoint – Tallin
 • 21 mei – Riga
 • 22 mei – Checkpoint – Vilnius
 • 22 mei – Warsau
 • 23 mei – Checkpoint – Krakau
 • 23 mei – Wenen
 • 24, 25 en 26 mei – Monaco F1 Weekend. Feestjes… Races… Yacht’s… En natuurlijk sexy vrouwelijke gold diggers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...