BMW is het machtigste automerk

BMW Forbes Most Powerful Car Brand
Forbes Magazine lijst BMW op als meest invloedrijke autoconstructeur ter wereld.

Het gekende Amerikaanse zakentijdschrift Forbes maakt af en toe wel eens haar lijstjes, ditmaal van de meest invloedrijke merken ter wereld. Apple spant de kroon over de totale lijst, voor Microsoft, Coca-Cola en IBM. Maar wij zijn natuurlijk nog net iets meer geïnteresseerd in de automerken.

Volgens Forbes is BMW heer en meester in het autolandschap, bovendien goed voor een negende plaats in de totale lijst. BMW is de enige autoconstructeur in de top tien, want Toyota volgt pas op de 14de plaats, Mercedes op de 16de en Honda op de 19de plaats. En Audi, horen we jullie al denken? Wel, die vinden we pas terug op 32. Moeder Volkswagen komt zelfs pas op de 45ste plaats.

BMW M6 GroenLicht Rijtest

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...