Toch geen speciale LaFerrari op het menu


In tegenstelling tot de eerdere berichten, zijn er bij Ferrari geen plannen voor een speciale LaFerrari.

Volgens hoofd design Flavio Manzoni is het welles, volgens een andere Ferrari woordvoerder is het nietes. Maar wat op het eerste zicht een verdeeld Ferrari-kamp lijkt, zou louter een misverstand zijn. Met de laatste wind die komt binnenwaaien komen de woorden dat Ferrari nooit gelimiteerde edities produceerde van reeds zeer exclusieve modellen zoals de 288 GTO, F40 en F50… En dat er geen enkele reden is waarom dat plots zou veranderen.

Potentiële klanten moeten dus zeker niet afwachten voor het ondertekenen van een orderbon, ze kunnen maar beter nu al in de wachtrij gaan staan. Een totaal vermogen van 963 pk en het mythische uiterlijk moeten hen wel kunnen overtuigen. De sprint van 0-100 in amper 3 seconden en het feit dat je al na 15 seconden 300 km/u bereikt, is volgens ons al ongezond genoeg voor de tikker van de meestal ietwat oudere eigenaars. (Via: CarSales)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...