Video: meesters van het stuur

master of steering header
Een crash ontwijken aan overdreven snelheden? Het is enkel voor de allerbesten weggelegd.

Dankzij innovaties als de veiligheidsgordel, Airbags en zelfs huidige ‘city safety’-systemen wordt autorijden veiliger en veiliger. Als je echter té snel gaat, ligt het gevaar nog steeds op de loer. De controle verlies je verrassend snel en de slip corrigeren is allesbehalve makkelijk. In de motorsport racen piloten hun wagens op het scherpst van de snee, waardoor ze letterlijk spelen met hun leven. Bovenmenselijke reacties en een grote portie geluk zijn dan ook hun enige vrienden tijdens de race. We neusden even rond op Youtube en kozen er twee hallucinante ‘saves’ uit. Heb je ook jouw favoriete stuurmansfilmpje? Laat de link hier beneden achter.

1) GT2 smijt kontje om.

2) Mark Higgins slipt aan 150 mijlen per uur.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: meesters van het stuur"

  1. CVM 07-05-2013 om 22:17

    Haha die co-piloot in het tweede filmpje doet alsof er niks aan de hand is 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...