Officieel: Volkswagen Scirocco Million Edition

Volkswagen Scirocco Million Edition
Bij Volkswagen rolde de miljoenste Scirocco van de band, reden voor een feestje!

Naar de mening van sommigen is het een nicheproduct, maar de Volkswagen Scirocco haalt duidelijk toch de kaap van één miljoen geproduceerde wagens. Om dat te vieren zal Volkswagen een Scirocco Million Edition lanceren op de Duitse en Chinese markt, wij krijgen helaas geen stuk van de eenheidsworst.

De Scirocco Million Edition is uitsluitend verkrijgbaar in Deep Black Metallic, krijgt onderscheidende grijze spiegels, zilveren striping en een R-Line body kit. Bovendien werd de unieke Scirocco voorzien van verduisterde achterlichten, donker getinte ruiten en 17-inch of 18-inch lichtmetaal. Het interieur wordt gedomineerd door zwart leder met oranje contrasterende stiksels. Tot slot zijn er ook speciale vloermatjes, een afwerking in gebrushed aluminium en natuurlijk “Million” instapdrempels.

Onder de motorkap is er keuze uit vijf verschillende motorisaties. Twee diesels leveren 140 en 177 pk, de gekende TSI’s produceren 122 pk, 160 pk of 210 pk. De Scirocco Million Edition gaat later deze maand in productie en kost bij onze buren 27.325 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...