Nog snellere LaFerrari bevestigd

LaFerrari
Ferrari bevestigt dat ze in Maranello bezig zijn met een speciale versie van de LaFerrari.

De LaFerrari is met haar 499 stuks en 963 paarden al min of meer exclusief en snel, maar het kan blijkbaar altijd gekker. De hoofddesigner Flavio Manzoni liet zo weten dat er ons nog een speciale editie te wachten staat, die in nog beperktere oplage zal geproduceerd worden en uiteraard nóg sneller wordt. Manzoni schat de productie op een kleine 10 stuks, elk met een prijskaartje tussen de 3,5 miljoen en 8,3 miljoen euro.

Hoe ze de LaFerrari nog sneller en extremer gaan maken is voorlopig nog gissen, maar de grootste kanshebber is volgens ons toch een dieet. Het KERS-systeem er uithalen of het interieur strippen? Waarschijnlijk allebei. Hoe dan ook zal er 255 kg moeten afgaan tot de weegschaal op 1 ton staat. Kleine reminder: het paradepaardje van Ferrari kost nu al 1,2 miljoen en draagt een V12 alsook KERS-technologie, waardoor de sprint naar 100 km/u onder de 3 seconden snelt en je niet stopt voor de 350 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...