De beestige Jaguar F-type in coupevorm


De Jaguar F-Type Cabrio is nog maar net op de markt en daar is de gesloten versie al.

Als je even nadenkt, vergt het weinig moeite om je een gesloten dak op de Jaguar F-type Cabrio voor te stellen. Indien je fantasie je even in de steek laat en je niet direct weet hoe hij eruit zou zien, verwijzen wij u graag door naar het promofilmpje van de C-X16 concept onderaan het artikel. De coupé neemt het overgrote deel van de styling over van de F-Type Cabrio maar krijgt wel een stijlvol dak en een onderscheidende achterruit. Samen met de 4 uitlaatpijpen en de gespierde achterbumper is het volgens ons, net zoals de cabrio, een meer dan geslaagde auto.

De motorisaties van de coupé zullen dezelfde zijn als die van de cabrio dus daarin mogen we geen verrassingen verwachten. Als je het nodige geld bij elkaar gespaard hebt, laat Jaguar je de keuze tussen een supercharged 3.0-liter V6 met 340 pk, nog een supercharged 3.0-liter V6 met 380 pk en een supercharged 5.0-liter V8 met 495 pk. De Jaguar F-Type Coupé wordt pas volgend jaar op de markt verwacht dus we zullen nog een jaartje mogen dromen. In de tussentijd houden we jullie met alle plezier op de hoogte indien er meer informatie vrijkomt.

Deel dit bericht:

2 reacties op "De beestige Jaguar F-type in coupévorm"

  1. Wolf 03-05-2013 om 22:12

    Zal hij hopenlijk wat lichter van worden want zijn open broertje is niet de lichste. Heb hem helaas nog niet in het echhie gezien maar heb vandaag kennisgemaakt met de nwe Boxter (speciaal Red uitvoering). Whowww die is gaaf en prijstechnisch in het V6(S) segment. Moeilijke keuze….

  2. PJS 05-05-2013 om 22:22

    Kan wel wat worden.. Benieuwd naar het resultaat.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...